Den bästa hörnan
i häggvik

Välkommen till ett unikt läge på hörnet där Sollentunavägen och Ugglevägen möts. Den grönskande platsen blir din egen oas i Häggvik. Här skymtar du ett spegelblankt Norrviken och våningsplanen högre upp har en oslagbar sjöutsikt. Bo i det naturnära lugnet, utan att behöva kompromissa på närheten till allt i närområdet och till Stockholm city.

The Corner blir sist ut som bostadsprojekt i området. Den som väntat kan nu få ett hem i ett friare läge som bjuder in naturen och Norrviken utanför. Här är Häggviks bäst bevarade hörna, nära till kommunikationer och city.

En gemensam oas

Husets lummiga omgivning avgränsar och bildar en egen oas. När du kliver ut finns allt på nära räckhåll. Snöra på dig skridskorna i hallen och ta dig ut på Norrvikens isar. Promenera med hunden i ett av alla grönområden. Upplev närheten till barnens idrottsaktiviteter. Här finns allt för en bekväm och fartfylld vardag för alla i familjen.

"Upplev din alldeles egna plats med naturen runt knuten, och city inom behagligt räckhåll. Skymta Norrviken som breder ut sig med sin närvaro från ditt fönster.”

Behagligt nära till allt

Här i Norrvikens södra ände finner du lugnet, nära till Sollentuna centrum. Bara fem minuter bort ligger Häggviks station med flera kommunikationsmöjligheter. På cirka en kvart når du Täby, Arlanda och innerstan. Butiker, skolor, förskolor, idrottshallar och naturreservat finns nära i området. Ditt hem blir det perfekta utgångsläget med allt inom behagligt räckhåll.

Är du intresserad av detta projekt?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.