Bygglov beviljat!

Vi är glada över att meddela att vår bygglovsansökan för The Corner har godkänts av kommunen. Projektet tar nu ett stort kliv framåt och vi kan därmed fortsätta planering och förberedelser inför att börja bygga bostäderna. Visningar av projektet sker efter kontakt med Victor Mastaeli hos Fastighetsbyrån Sollentuna.

Mer information om bostäderna hittar du här.

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn

Test

Blå Huset sätter färg på Sollentuna

Blå Husets färghandel är en känd plats i Sollentuna. Hit kommer man för att få inspiration om färg, tapet och golv, men också för den familjära stämningen.

Stockholms bästa friluftsliv 

Bästa friluftslivet finns i Sollentuna, enligt Naturvårdsverkets årliga rankning av Stockholms bästa friluftskommun. Särskilt uppmärksammas Sollentunas aktiviteter inom friluftsliv och tillgängliga natur som gör att många besöker kommunen, varje år, alla årstider.

Är du intresserad av detta projekt?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.