Ta en titt på tre bostäder

Lägenheterna i The Corner har stor variation i utformningen. Här presenterar vi tre exempellägenheter.

I The Corner finns bostäder mellan 1 till 5 rum och kök. Husets unika läge och karaktär rymmer 14 lägenhetstyper anpassade efter olika livssituationer och behov. Omsorg i detaljerna ger kvalitéer till planlösningarna och lämnar gott om utrymme för smart förvaring och sociala ytor. Hitta det perfekta hemmet för dig!

Planlösning för en lägenhet på 5 rum och kök. Fönster i tre väderstreck och dubbla balkonger tar in den grönskande naturen utanför.
Planlösning för en lägenhet på 2 rum och kök. Ett öppet kök och vardagsrum skapar en härlig social atmosfär.
Planlösning för en lägenhet på 3 rum och kök. Här bor du med öppna generösa sociala ytor och gott om förvaring.

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn

Test

Bygglov beviljat!

Vi är glada över att meddela att vår bygglovsansökan för The Corner har godkänts av kommunen.

Blå Huset sätter färg på Sollentuna

Blå Husets färghandel är en känd plats i Sollentuna. Hit kommer man för att få inspiration om färg, tapet och golv, men också för den familjära stämningen.

Stockholms bästa friluftsliv 

Bästa friluftslivet finns i Sollentuna, enligt Naturvårdsverkets årliga rankning av Stockholms bästa friluftskommun. Särskilt uppmärksammas Sollentunas aktiviteter inom friluftsliv och tillgängliga natur som gör att många besöker kommunen, varje år, alla årstider.

Är du intresserad av detta projekt?

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.